Kronični rinosinuitis
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Nos

Kronični rinosinuitis

Česta upala nosa i sinusa

Kronični rinosinuitis javlja se u pacijenata koji su često imali akutne bakterijske upale, koji su neadekvatno liječeni, kod pacijenata koji su alergični ili kod onih s refluksom ili anatomskim problemima (iskrivljenje nosne pregrade, polipi i sl.).

To je ozbiljna dijagnoza koja se postavlja nakon pažljivog uzimanja anamneze (podataka o pacijentu) i endoskopskog pregleda sinusa. Pacijenti se često tuže na glavobolju, sekret iz nosa, začepljen nos, cijeđenje sekreta u ždrijelo ili oslabljen osjet njuha. Specijalist otorinolaringolog endoskopskim pregledom može vidjeti anatomske promjene, patološki sekret u sinusima ili polip te savjetovati odgovarajuće liječenje. Bez obzira na to hoće li se ili neće operativno liječiti, pacijent u fazama pogoršanja tegobe može ublažavati sprejem Meralys HA najduže pet dana, a zatim nastaviti s otopinom morske vode Aqua Maris pomoću sustava za ispiranje nosa i sprejem Aqua Maris Strong koji prirodno odčepljuje nos. Na taj će način ispirati nos, odstraniti suhe kruste, učiniti ga prohodnim te ovlažiti i oporaviti sluznicu. Sustav za ispiranje nosa Aqua Maris ispire nos i sinuse otopinom morske vode obogaćene eteričnim uljima mirte i smilja.

Proizvodi

Sprej za nos Meralys jedini je proizvod s „konceptom 3 u 1”, predstavlja novi oblik rinološke terapije i apsolutni je novitet na tržištu. Namijenjen je djeci starijoj od 12 godina i odraslima. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Pročišćena morska voda iz Jadrana. S 80-ak minerala i oligoelemenata, bogata natrijem, kalcijem, cinkom, magnezijem, i jodom, morska voda iz Jadrana predstavlja prirodni lijek za začepljen nos.
Informacija o proizvodu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.