Viset
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Viset kapi za oko bez konzervansa namijenjene su uklanjanju crvenila i dekongestiju sluznice oka.

Pojava crvenih očiju prouzročena je proširenjem sićušnih krvnih žila koje se nalaze u oku. Viset 0,5 mg/ml kapi za oko, tetrizolinklorid otopina, bez konzervansa, namijenjene su uklanjanju crvenila i dekongestiju sluznice oka. Lokalnom primjenom na spojnicu oka u samo nekoliko minuta Viset tetrizolinske kapi dovode do suženja krvnih kapilara u trajanju od 4 do 8 sati.

Proizvodi

Viset 0,5 mg/ml kapi za oko, tetrizolinklorid otopina, bez konzervansa, namijenjene su uklanjanju crvenila i dekongestiju sluznice oka, kod nadražaja i crvenila koji nisu uzrokovani infekcijom, nego su posljedica: iritacije zbog npr. dima, prašine, vjetra, klorirane vode, svjetlosti, alergijske reakcije oka npr. sezonska alergija, alergija na pelud. Proizvod je bezreceptni lijek i dolazi u obliku kapi za oko u bočici od 10 ml s pumpicom za kapanje. Rok trajanja je 28 dana nakon prvog otvaranja.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.