Lactogyn
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Tijekom 2008. godine provedena je studija „Učinak oralnog probiotika Lactogyna na vaginalnu floru žene u reproduktivnoj dobi“. Jedna je to od rijetkih studija o probioticima provedena na velikom broju žena, kao i jedina studija provedena u našoj široj regiji (Hrvatska, BiH i Srbija). Rezultati studije pokazali su da je Lactogyn doveo do brze uspostave normalne mikroflore i održao taj učinak, čime je smanjio mogućnost ponavljajućih infekcija.

 

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® i jedini u Hrvatskoj sadrži bakterijske kulture za intimno zdravlje žene u oralnom i vaginalnom obliku. Nastao je kao proizvod dvadesetogodišnjeg istraživanja kanadskih znanstvenika. Djelotvoran je i siguran za primjenu od puberteta do zrele dobi.

Proizvodi

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice, žene u menopauzi.
Informacija o proizvodu
Vaginalne kapsule Lactogyn koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore i primjenjuju se zajedno s oralnim kapsulama Lactogyn. Sadržavaju bakterijske kulture koje se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama.
Informacija o proizvodu
Namijenjen je uklanjanju suhoće rodnice i intimnog područja. Nanošenjem gela Lactogyn uklanja se suhoća i neugodnost prilikom spolnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva.
Informacija o proizvodu
Sapun Lactogyn za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja izuzetno je nježan i siguran za primjenu. Štiti od infekcija, čuva prirodnu genitalnu floru i optimalni kiseli pH.
Informacija o proizvodu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.