Lactogyn
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Tijekom 2008. godine provedena je studija „Učinak oralnog probiotika Lactogyna na vaginalnu floru žene u reproduktivnoj dobi“. Jedna je to od rijetkih studija o probioticima provedena na velikom broju žena, kao i jedina studija provedena u našoj široj regiji (Hrvatska, BiH i Srbija). Rezultati studije pokazali su da je Lactogyn doveo do brze uspostave normalne mikroflore i održao taj učinak, čime je smanjio mogućnost ponavljajućih infekcija.

 

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® i jedini u Hrvatskoj sadrži bakterijske kulture za intimno zdravlje žene u oralnom i vaginalnom obliku. Nastao je kao proizvod dvadesetogodišnjeg istraživanja kanadskih znanstvenika. Djelotvoran je i siguran za primjenu od puberteta do zrele dobi.

Proizvodi

Lactogyn® je dodatak prehrani s bakterijskim kulturama Lactobacillus rhamnosus, GR-1® i Lactobacillus reuteri, RC-14® za djevojke, žene, trudnice, žene u menopauzi.
Informacija o proizvodu
Vaginalne kapsule Lactogyn koriste se za obnovu i održavanje prirodne ravnoteže vaginalne flore i primjenjuju se zajedno s oralnim kapsulama Lactogyn. Sadržavaju bakterijske kulture koje se prirodno nalaze u zdravoj vaginalnoj flori gdje otežavaju naseljavanje i umnožavanje štetnih mikroorganizama.
Informacija o proizvodu
Namijenjen je uklanjanju suhoće rodnice i intimnog područja. Nanošenjem gela Lactogyn uklanja se suhoća i neugodnost prilikom spolnog odnosa, olakšava intimni kontakt i postizanje zadovoljstva.
Informacija o proizvodu
Sapun Lactogyn za svakodnevno održavanje higijene intimnog područja izuzetno je nježan i siguran za primjenu. Štiti od infekcija, čuva prirodnu genitalnu floru i optimalni kiseli pH.
Informacija o proizvodu

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.