Nagrada za ulagača godine
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Nagrada za ulagača godine

1 min čitanja Objavljeno: 27.10.2008.

Na svečanosti u organizaciji Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, održanoj 27. listopada u Hotelu Westin u Zagrebu, naša je tvrtka dobila nagradu za ulagača godine!

Za nagradu nas je predložila Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Rijeka, temeljem znatnih ulaganja u proizvodnju, koja su dostigla gotovo 80 mil. kn.

Odnosi se to na ulaganje u sustav čistih soba, u liniju za pakiranje sterilnih otopina, u liniju za automatsko doziranje i pakiranje sirupa i otopina, u novi odjel za proizvodnju i pakiranje suhih oralnih oblika (tablete i kapsule) i polučvrstih oblika (masti i kreme).

Rezultat takvog pristupa je europski GMP certifikat koji JGL-u omogućava umrežavanje sa jedinstvenim tržištem 27 zemalja članica EU-a.
Uz parametre ulaganja, vrednovani su i rezultati postignuti u izvozu i zavidne stope rasta koje tvrtka godinama realizira.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.