Aqua Maris hrvatski globalni brend
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Aqua Maris hrvatski globalni brend

1 min čitanja Objavljeno: 11.2.2011.

Kontinuirano unapređivanje proizvoda, stalna i rigorozna posvećenost kvaliteti te višegodišnja suradnja sa stručnjacima, omogućili su priznatoj farmaceutskoj tvrtki “JADRAN”-Galenskom laboratoriju d.d. Rijeka (JGL) da danas ponosno može istaknuti svoje mjesto među pet najvećih svjetskih proizvođača preparata na osnovi morske vode.

Unutar Programa Morska Voda najuspješniji brend svakako je Aqua Maris, linija prirodnih preparata na bazi morske vode iz Jadrana koji su namijenjeni zdravlju uha, grla i nosa.

Naime, Aqua Maris brend vodeći je u svojoj kategoriji u regijama Jugoistočne Europe i CIS-a, uz široko internacionalno prisustvo, te četvrtu poziciju na svijetu u kategoriji fizioloških otopina i otopina mora za nos. S više od 50 milijuna prodanih jedinica, Aqua Maris jedan je od najuspješnijih hrvatskih izvoznih brendova, gdje izvoz čini čak 98% njegove prodaje.

Aqua Maris prisutan je u 30 zemalja svijeta, s vodećom pozicijom u regiji Jugoistočne Europe i CIS-a, posebice Rusije, Ukrajine i Kazahstana u kojima imamo i vlastita predstavništva.

JGL je upravo zahvaljujući ovom brendu četvrti proizvođač prirodnih sprejeva i kapi za nos u svijetu gdje drži 4,5 % svjetskog tržišta nasal saline (preparati za nos na osnovi fiziološke otopine ili morske vode).

Aqua Maris je od početaka do danas dobitnik nekoliko zanimljivih nagrada među kojima su nagrade za inovacije Impex (Pittsburgh, SAD) i Eureka (Brussels), te priznanje Superbrand organizacije za 2009. godinu.

Aqua Maris je brend koji čvrsto počiva na temeljima stručnih znanja iz područja farmacije, kojemu obiteljski liječnici, ljekarnici i otorinolaringolozi mogu vjerovati. Naši prodajni predstavnici stručnjaci su iz područja medicine i farmacije, a vodeći stručnjaci iz područja medicine pomažu u istraživanju terapijskih dobrobiti naših proizvoda i informiranju o rezultatima tih istraživanja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.