Nosne polipoze
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Nos

Nosne polipoze

Ometano disanje

Nastajanje nosne polipoze vrlo je složeno (alergija, gljivice, stafilokokni enterotoksin, genetika). Utvrđuje se endoskopskom dijagnostikom.

Terapija je medikamentozna (oralni i intranazalni kortikosteroidi, antibiotici, antihistaminici, inhibitori leukotriena, imunomodulacija, toaleta i ispiranje nosa otopinom morske vode Aqua Maris obogaćene eteričnim uljima mirte i smilja) i operativna.

 

Liječenje upala gornjih dišnih putova često je složeno, a osjet mirisa najteže je obnoviti. Zato je liječniku najveće zadovoljstvo vratiti pacijentu mogućnost zamjećivanja i razlikovanja mirisa u okolini.

 

Tu treba istaknuti važnost timskog rada i suradnju liječnika opće medicine, otorinolaringologa i farmaceuta.

Proizvodi

Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Informacija o proizvodu
Ksilometazolin smanjuje natečenost sluznice, dok morska voda iz Jadrana opskrbljuje sluznicu mikroelementima i smanjuje suhoću nosa. Zajedno učinkovito odčepljuju nos i omogućavaju normalno disanje. Proizvod je bez konzervansa za povećanu sigurnost upotrebe.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.