Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Probava

Probavni sustav

Poznato je da među najčešće bolesti probavnog sustava spada gastroezofagealna refluksna bolest (GERB), stoga iz JGL-ova portfelja posebno valja istaknuti široku paletu inhibitora protonske pumpe te Reflustat, jedinu antirefluksnu oralnu suspenziju na tržištu koja djeluje mehanički te je pogodna i za trudnice.

 

Osim toga, jedinstveni, visokokvalitetni probiotici linije Normia i Prolife obnavljaju i jačaju crijevnu mikrofloru, čuvara i indikatora zdravlja cijelog organizma.

Neke od najvažnijih bolesti probavnog sustava jesu zloćudni tumori probavnih organa, a pritom je rak debelog crijeva, nakon raka pluća i dojke, najčešći uzrok pobolijevanja i smrtnosti od zloćudnih bolesti.

Veliko značenje imaju i bolesti jetre i gušterače uzrokovane prekomjernim pijenjem alkohola ili unošenjem različitih drugih otrovnih tvari. Jetra je također često zahvaćena i virusnim bolestima, od kojih kronične virusne infekcije jetre (hepatitis B i C) predstavljaju veliki javnozdravstveni problem.

 

Autoimune bolesti probavnog sustava (celijakija, upalne bolesti crijeva, autoimune bolesti jetre i žučnih vodova) vrlo su značajan gastroenterološki problem zbog svog kroničnog tijeka, dugotrajne i složene terapije te velikog utjecaja na kvalitetu života oboljelih.

Svakako ne manje važne su i funkcionalne bolesti crijeva koje, u pravilu, nisu uzrok smrtnosti i trajne invalidnosti. Zbog svoje učestalosti i još uvijek nejasno određenih načina liječenja, imaju značajan ekonomski utjecaj na zdravstveni sustav zbog čestih bolovanja i brojnih pretraga koje se kod takvih pacijenata obavljaju.

Naša rješenja

Pogledajte čime vam možemo pomoći i saznajte više o svakom proizvodu!

Pogledajte popis

Bolesti probave

Gastroezofagealana refluksna bolest

Pročitajte više

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.