Probavni sustav
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Probava

Probavni sustav

Poznato je da među najčešće bolesti probavnog sustava spada gastroezofagealna refluksna bolest (GERB), stoga iz JGL-ova portfelja posebno valja istaknuti široku paletu inhibitora protonske pumpe te Reflustat, jedinu antirefluksnu oralnu suspenziju na tržištu koja djeluje mehanički te je pogodna i za trudnice.

 

Osim toga, jedinstveni, visokokvalitetni probiotici linije Normia i Prolife obnavljaju i jačaju crijevnu mikrofloru, čuvara i indikatora zdravlja cijelog organizma.

Neke od najvažnijih bolesti probavnog sustava jesu zloćudni tumori probavnih organa, a pritom je rak debelog crijeva, nakon raka pluća i dojke, najčešći uzrok pobolijevanja i smrtnosti od zloćudnih bolesti.

Veliko značenje imaju i bolesti jetre i gušterače uzrokovane prekomjernim pijenjem alkohola ili unošenjem različitih drugih otrovnih tvari. Jetra je također često zahvaćena i virusnim bolestima, od kojih kronične virusne infekcije jetre (hepatitis B i C) predstavljaju veliki javnozdravstveni problem.

 

Autoimune bolesti probavnog sustava (celijakija, upalne bolesti crijeva, autoimune bolesti jetre i žučnih vodova) vrlo su značajan gastroenterološki problem zbog svog kroničnog tijeka, dugotrajne i složene terapije te velikog utjecaja na kvalitetu života oboljelih.

Svakako ne manje važne su i funkcionalne bolesti crijeva koje, u pravilu, nisu uzrok smrtnosti i trajne invalidnosti. Zbog svoje učestalosti i još uvijek nejasno određenih načina liječenja, imaju značajan ekonomski utjecaj na zdravstveni sustav zbog čestih bolovanja i brojnih pretraga koje se kod takvih pacijenata obavljaju.

Naša rješenja

Pogledajte čime vam možemo pomoći i saznajte više o svakom proizvodu!

Pogledajte popis

Bolesti probave

Gastroezofagealana refluksna bolest

Pročitajte više

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.