Prolife tablete za žvakanje sa sladilom

Povećavaju broj dobrih bakterija u probavnom sustavu. Idealan oblik za posao ili putovanja radi jednostavnosti uzimanja, bez vode.

Gdje kupiti
Prolife tablete za žvakanje sa sladilom

Informacije o proizvodu

Bacillus coagulans BC4®, glukooligosaharid, piridoksin hidroklorid, riboflavin, cijanokobalamin, tijamin hidroklorid.
gastroenterologija
24 tablete za žvakanje pojedinačno pakirane, u kutiji.
Dodatak prehrani s živim bakterijskim kulturama, glukooligosaharidom i vitaminima B6, B2, B1 i B12. Povećava broj dobrih bakterija u probavnom sustavu.
Žive bakterijske kulture Lactobacillus Acidophilus La-14®, Bacillus Coagulans MTCC 5260® - Lactobacillus Sporogenes, Bifidobacterium Lactis HN019®, Bifidobacterium Lactis Bl-04®, Lactobacillus Plantarum LP115® glukooligosaharid i vitamine: B6 (piridoksin hidroklorid), B2 (riboflavin), B1 (tiamin hidroklorid) i B12 (cijanokobalamin).
1 do 2 tablete dnevno prema potrebi. Tablete otopiti u ustima ili sažvakati.

Gdje kupiti
Prolife tablete za žvakanje sa sladilom?

Kupi proizvod
Prolife tablete za žvakanje sa sladilom

Moje zdravlje

Proljev

Proljev

Proljev ili dijareju najčešće uzrokuje poremećena ravnoteža crijevne mikroflore, odnosno povećanje broja patogenih mikroorganizama kao što su rotavirusi i bakterije poput Clostridium difficile. U slučaju akutnog proljeva terapija traje nekoliko dana, a kod kroničnog najmanje 3 tjedna. Ovo je česta smetnja i uglavnom nije opasna po zdravlje, ali može stvoriti neugodnosti ako se ne adresira pravoremeno.

Saznaj više
Gastroezofagealna refluksna bolest

Gastroezofagealna refluksna bolest

GERB se najčešće se javlja zbog poremećaja funkcije donjeg sfinktera jednjaka, mišića koji zatvara donji dio jednjaka i sprječava vraćanje želučanog sadržaja u jednjak, usta i dišne putove. Djelovanje želučanih kiselina nadražuje jednjak, usta i dišne puteve što dovodi do pojave tegoba kod bolesnika koje mogu narušiti kvalitetu života.

Saznaj više
Infekcija bakterijom Helicobacter pylori

Infekcija bakterijom Helicobacter pylori

H. pylori spiralna je bakterija koja se može naći na sluznici čovjekova želuca i koja je najčešći uzrok gastritisa, kronične upalne reakcije želuca. Infekcija počinje ulaskom bakterije u probavni sustav, a ako se ne liječi, infekcija u većine bolesnika traje doživotno.

Saznaj više
Ulkusna bolest

Ulkusna bolest

Peptički ulkus ili čir ozljeda je stijenki želuca, dvanaesnika ili jednjaka koja nastaje agresivnim djelovanjem želučanih sokova. Tipičan simptom koji upućuje na postojanje ulkusne bolesti je bol koja se javlja neposredno nakon jela (kod želuca) ili nekoliko sati nakon jela (kod dvanaesnika).

Saznaj više

Iz JGL Obitelji

Vrijeme čitanja: 2 min

Evo zašto je plivanje najbolja aktivnost i zimi

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Kako odabrati sportsku aktivnost prema dobi djeteta

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 3 min

Jadran kao pripremni teren za obaranje Guinnessova rekorda

Pročitaj više
Vrijeme čitanja: 2 min

Ostanite fizički aktivni i pri ljetnim vrućinama

Pročitaj više

JGL Family
Saznaj više na jglobitelj.hr

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Zaštiti privatnosti i osobnih podataka.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Da bi prilagodili rezultate pretrage, molimo odgovorite jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.