Stigao revolucionarni Aqua Maris Oto sprej za uho
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE

Stigao revolucionarni Aqua Maris Oto sprej za uho

1 min čitanja Objavljeno: 29.8.2011.

Impakcija cerumena najčešći je otološki problem koji zahvaća čak 10% djece, 5% odraslih osoba, 57% starije populacije te 36% pacijenata s mentalnom retardacijom. Uzrokuje simptome poput osjećaja neugode, slabljenja sluha, mučnine i vrtoglavice, zujanja u ušima, boli, a može pridonijeti i upali vanjskog uha.

Jedan od važnih čimbenika stvaranja ceruminalnog čepa je nepravilna higijena uha, posebno čišćenje zvukovoda štapićima za uši. Naime, čak 70% ljudi redovito čisti uši ovom metodom, međutim, na taj način ušna smola samo se još dublje utiskuje u zvukovod pa su moguće povrede osjetljive kože zvukovoda i oštećenja bubnjića.

Aqua Maris odsad nudi jedinstveno rješenje za higijenu uha i prevenciju nastanka ceruminalnog čepa – Aqua Maris Oto sprej za uho (100ml). Posebnost proizvoda je u inovativnom raspršivaču kanadskog otorinolaringologa dr. Johna MacRaea čiji patentirani dizajn omogućuje raspršivanje tekućine prema van. Na taj se način podržavaju prirodni mehanizmi čišćenja, a izbjegava pritisak na bubnjić i delikatne strukture uha. Nadalje, proizvod sadrži izotoniziranu morsku vodu čije soli ionskom tenzijom omekšavaju površinu cerumena te tako olakšavaju njegovo uklanjanje.

Sprej koristi i napredu tehnologiju bag-on-valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin rabi se dušik, koji čini 80% atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima.  Novi proizvod Aqua Maris Oto 100 ml, kao i ostali proizvodi u Aqua Maris liniji, ne sadrži konzervanse i aditive, a dostupan je bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.