Stigao revolucionarni Aqua Maris Oto sprej za uho
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Stigao revolucionarni Aqua Maris Oto sprej za uho

1 min čitanja Objavljeno: 29.8.2011.

Impakcija cerumena najčešći je otološki problem koji zahvaća čak 10% djece, 5% odraslih osoba, 57% starije populacije te 36% pacijenata s mentalnom retardacijom. Uzrokuje simptome poput osjećaja neugode, slabljenja sluha, mučnine i vrtoglavice, zujanja u ušima, boli, a može pridonijeti i upali vanjskog uha.

Jedan od važnih čimbenika stvaranja ceruminalnog čepa je nepravilna higijena uha, posebno čišćenje zvukovoda štapićima za uši. Naime, čak 70% ljudi redovito čisti uši ovom metodom, međutim, na taj način ušna smola samo se još dublje utiskuje u zvukovod pa su moguće povrede osjetljive kože zvukovoda i oštećenja bubnjića.

Aqua Maris odsad nudi jedinstveno rješenje za higijenu uha i prevenciju nastanka ceruminalnog čepa – Aqua Maris Oto sprej za uho (100ml). Posebnost proizvoda je u inovativnom raspršivaču kanadskog otorinolaringologa dr. Johna MacRaea čiji patentirani dizajn omogućuje raspršivanje tekućine prema van. Na taj se način podržavaju prirodni mehanizmi čišćenja, a izbjegava pritisak na bubnjić i delikatne strukture uha. Nadalje, proizvod sadrži izotoniziranu morsku vodu čije soli ionskom tenzijom omekšavaju površinu cerumena te tako olakšavaju njegovo uklanjanje.

Sprej koristi i napredu tehnologiju bag-on-valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Dodatno, kao potisni plin rabi se dušik, koji čini 80% atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima.  Novi proizvod Aqua Maris Oto 100 ml, kao i ostali proizvodi u Aqua Maris liniji, ne sadrži konzervanse i aditive, a dostupan je bez recepta u ljekarnama diljem Hrvatske.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.