Naša rješenja
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Alergija

Naša rješenja

Ektoin

Štiti i stabilizira membrane stvarajući zaštitni film na nosnoj sluznici.

Ektoin je sto posto prirodni sastojak koji se dobiva iz ekstremofila. Ektremofili su mikroorganizmi koji mogu preživjeti u ekstremno nepovoljnim uvjetima okoline (npr. iznimno visoka i niska temperatura, tlak, visoka koncentracija soli, UV-radijacija…). Kako bi se zaštitili od tih štetnih vanjskih učinaka, ekstremofili sintetiziraju ektoin koji na jednak način može zaštititi ljudske stanice od nepovoljnih vanjskih utjecaja, poput alergena i iritansa. Ektoin štiti i stabilizira membrane stvarajući na nosnoj sluznici zaštitni film patentiranog naziva Ectoin-Hydro-Complex koji sprečava doticaj alergena i iritansa sa stanicama i time ublažava alergijsku reakciju.

Proizvodi

Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.
Informacija o proizvodu
Kapi za oči Vizol S Allergy s ektoinom djeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome. Štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka. Proizvod je pogodan za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i za osobe koje imaju osjetljive oči. Bez konzervansa je i siguran za primjenu do šest tjedana nakon otvaranja.
Informacija o proizvodu

Popis proizvoda za alergije

Ime proizvoda ATK Generički naziv/Sastav Terapijsko područje Država Pakiranje Info (za HR)

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta. Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.