Suradnja s obrazovnim ustanovama
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Prakse i suradnje

Suradnja s obrazovnim ustanovama

Dio smo EU projekta poticanja zapošljavanja studenata kroz strukturirani stručni i praktični rad

Višegodišnju suradnju ostvarujemo sa studijem biotehnologije u Rijeci gdje u sklopu jednog kolegija svi studenti 3. godine preddiplomskog studija odrađuju stručnu praksu u JGL-u u trajanju od dva tjedna, najčešće u periodu od svibnja do srpnja.

 

Praksa se odrađuje u odjelima proizvodnje, kontrole kvalitete, istraživanja i razvoja, osiguranja kvalitete te registracije. Praksu godišnje odrađuje ukupno 45 studenata, regulirana je detaljnim planom i kompletira se testiranjem i procjenom svih uključenih JGL-ovih mentora.

 

Ova suradnja dodatno je prepoznata od strane europske akademske zajednice i uvrštena u EU projekt poticanja zapošljavanja studenata kroz strukturirani stručni i praktični rad. Ovakav način rada omogućuje nam bolje upoznavanje budućih stručnjaka te selekciju i regrutaciju kvalitetnog kadra nakon završetka njihova obrazovanja.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.