Učeničke i studentske prakse
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Prakse i suradnje

Učeničke i studentske prakse

Nudimo mogućnost usavršavanja znanja i vještina kroz stručne prakse učenika i studenata.

JGL nudi mogućnost usavršavanja znanja i vještina kroz stručne prakse učenika i studenata. Za prijavu na praksu dovoljno je poslati svoje osnovne podatke – ime, prezime, naziv škole/fakulteta, razred/godinu studija – na e-mail adresu [email protected] s naznakom „Prijava za školsku/studentsku praksu“.

 

S obzirom na to da je broj mjesta ograničen, svakako preporučamo što raniju prijavu kako biste si osigurali mjesto u našim odjelima. Sukladno iskazanom interesu za obavljanje stručne prakse, povratnu informaciju šaljemo elektronskim putem.

 

Školska praksa obično se održava u ljetnom periodu, odmah po završetku školske godine (druga polovica lipnja), no ponekad se zbog ograničenih kapaciteta može održati i prije nove školske godine (krajem kolovoza).

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.