Naša rješenja
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Koža

Naša rješenja

Proizvodi

Krema Pantexol pogodna je i za manje opekline te iritacije kože. Sadrži aktivni sastojak d-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Mast Pantexol djeluje baktericidno i bakteriostatski na većinu gram pozitivnih bakterija te na taj način pomaže u sprečavanju površinskih infekcija na koži. Mast Pantexol pomoći će mladim majkama u tretmanu iritirane nježne kože oko bradavica te pospješiti zacjeljivanje nakon carskog reza.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Losion Pantexol sadrži aktivni sastojak d-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja. Njegujte tijelo losionom Pantexol i koristite ga za zaštitu dječje kože u pelenskom području.
Informacija o proizvodu

Fungisol

Otopina za kožu Fungisol namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži stopala, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid.

Gljivične infekcije kože vrlo su čest uzrok posjeta liječniku i jedna od najčešćih kožnih oboljenja. Zdrava je koža barijera za prodor gljivica, dok površinski oštećena i vlažna koža pogoduje infekciji i širenju oboljenja. Otopina za kožu Fungisol namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži stopala, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid.

Proizvodi

Otopina za kožu Fungisol učinkovito djeluje na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice. Također djeluje na različite bakterije koje su često prisutne kod gljivičnih infekcija. Nanosi se jednom dnevno na očišćeni i pažljivo osušeni bolesni dio kože stopala i okolnu površinu.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka
Amorolfin iz ljekovitog FungilacSET laka za nokte uništava široki spektar gljivica koje uzrokuju infekcije nokta. Amorolfin prodire i širi se kroz ploču nokta te tako može djelovati i na teško dostupne gljive u ležištu nokta. Ovim načinom primjene sistemska apsorpcija djelatne tvari lijeka vrlo je mala.
Uputa Sažetak opisa svojstava lijeka

POPIS PROIZVODA ZA KOŽU

Ime proizvoda ATK Generički naziv/Sastav Terapijsko područje Država Pakiranje Info (za HR)

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta. Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.