Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Koža

Naša rješenja

Proizvodi

PANTEXOL repair krema 7% ektoin
Pantexol Repair medicinski je proizvod koji sadrži ectoin®, prirodnu molekulu koja štiti stanice sa svojstvima ublažavanja upale i stabiliziranja membrane. Smanjuje upalne procese, pomaže u procesu obnavljanja kože te umiruje nadraženu i oštećenu kožu. Zaštićuje imunološki sustav kože i sprječava starenje i oštećenja kože koja mogu nastati izlaganjem UVA-zrakama. Ne sadrži boje, mirise, konzervanse i emulgatore, pogodan je za dojenčad i djecu.
Uputa o lijeku
PANTEXOL, KREMA
Krema Pantexol pogodna je i za manje opekline te iritacije kože. Sadrži aktivni sastojak d-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka
PANTEXOL, MAST
Mast Pantexol djeluje baktericidno i bakteriostatski na većinu gram pozitivnih bakterija te na taj način pomaže u sprečavanju površinskih infekcija na koži. Mast Pantexol pomoći će mladim majkama u tretmanu iritirane nježne kože oko bradavica te pospješiti zacjeljivanje nakon carskog reza.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka
PANTEXOL, LOSION
Losion Pantexol sadrži aktivni sastojak d-pantenol koji brzo djeluje i obnavlja oštećeni površinski sloj kože, održava optimalnu vlagu i stvara zaštitni sloj koji kožu štiti od nepovoljnih utjecaja. Njegujte tijelo losionom Pantexol i koristite ga za zaštitu dječje kože u pelenskom području.
Uputa o lijeku

Fungisol

Otopina za kožu Fungisol namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži stopala, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid.

Gljivične infekcije kože vrlo su čest uzrok posjeta liječniku i jedna od najčešćih kožnih oboljenja. Zdrava je koža barijera za prodor gljivica, dok površinski oštećena i vlažna koža pogoduje infekciji i širenju oboljenja. Otopina za kožu Fungisol namijenjena je za liječenje gljivičnih infekcija na koži stopala, a sadrži djelatnu tvar naftifinklorid.

Proizvodi

FUNGISOL 10 mg / ml otopina za kožu, 20 ml
Otopina za kožu Fungisol učinkovito djeluje na kožne gljivice, kvasnice, plijesni i druge gljivice. Također djeluje na različite bakterije koje su često prisutne kod gljivičnih infekcija. Nanosi se jednom dnevno na očišćeni i pažljivo osušeni bolesni dio kože stopala i okolnu površinu.
Uputa o lijeku Sažetak opisa svojstava lijeka

POPIS PROIZVODA ZA KOŽU

Ime lijeka ATK Generički naziv Terapijsko područje Država Pakiranje Info (za HR)

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

 

Lijekovi koji su dokazano sigurni za uporabu u samoliječenju, dakle za koje ne treba prethodna liječnička preporuka, mogu se u ljekarnama nabaviti bez recepta. Izdavanje manjeg broja takvih lijekova dozvoljeno je i u drogerijama.

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.