Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Vizol S je bez konzervansa, brzog je učinka, ima inovativni aplikator, a ostaje sterilan i do šest mjeseci nakon otvaranja. Koncentracija od 0,4 % natrijeva hijaluronata najviskoznija je na tržištu te ostaje dugo na površini oka i osigurava komfor oka.

Proizvodi

Kod težih poremećaja suhoće oka potrebno je trenutno i dugotrajno rješenje. Vizol S 0,4 sadrži visoku koncentraciju natrijevog hijaluronata u obliku suze. Lakše se i bolje primjenjuje od gela, a pruža dugotrajan osjećaj ugode.
Uputa
Idealan kod blažih smetnji suhog oka. Sadrži visokokvalitetan natrijev hijaluronat u koncentraciji od 0,21.
Uputa
Dugotrajna suhoća oka može uzrokovati oštećenje površine oka i još dugotrajniji osjećaj neugode. Vitaminske kapi za oči Vizol S Intensive imaju dvojako djelovanje: potiču regeneraciju površine oka i čine je ponovo glatkom te vlaže oko.
Uputa
Kapi za oči Vizol S Allergy s ektoinom djeluju preventivno kod izloženosti različitim alergenima, ali i ublažavaju postojeće simptome. Štite od štetnog djelovanja alergena i pomažu u procesu obnavljanja nadražene i osjetljive sluznice oka. Proizvod je pogodan za osobe koje nose kontaktne leće, djecu i za osobe koje imaju osjetljive oči. Bez konzervansa je i siguran za primjenu do šest tjedana nakon otvaranja.
Uputa

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.