Ključni brendovi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
JGL danas

Ključni brendovi

Fokus je stavljen na lijekove koji djeluju na osjetila, odnosno na razvoj i proizvodnju sterilnih očnih kapi, no unutar portfelja izdvajaju se i lijekovi koji djeluju na kardiovaskularni sustav, na krv i krvotvorne organe te probavni sustav i izmjenu tvari.

U proizvodnji se nastoji udovoljiti raznolikim zahtjevima tržišta u vezi s tehnološkim oblicima i terapijskim skupinama pa široka paleta lijekova JGL-a omogućuje liječnicima da odaberu najbolji lijek za liječenje svojeg pacijenta.

 

Također, prateći svjetske trendove i kontinuirano istražujući potrebe kupaca, razvili smo program preparata za samoliječenje koji je svojom inovativnošću i kvalitetom usmjeren na prevenciju i održanje zdravlja suvremenog čovjeka.

Popularnost samoliječenja u korelaciji je s porastom zdravstvene kulture i svjesnosti o važnosti brige o zdravlju. Samoliječenje je korisno jer omogućuje brže rješavanje manjih zdravstvenih problema za koje nije potrebna liječnička intervencija, smanjuje pritisak na zdravstvene ustanove, pomaže racionalnom korištenju sredstava u zdravstvu.

Pravilno samoliječenje pretpostavlja poznavanje vlastitog tijela i posjedovanje određenih znanja o bolesti ili simptomima koji se žele tretirati te suradnju s ljekarnikom. Portfelj bezreceptnih pripravaka obuhvaća velik broj proizvoda iz kategorija OTC lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetike s posebnom namjenom i kozmetike.

 

Svi oni u procesima proizvodnje, registracije, kontrole kvalitete, odnosno sigurnosti za pacijenta, moraju, baš kao i lijekovi na recept, proći put koji će pacijentu garantirati djelotvornost i sigurnost u primjeni. OTC lijekovi dostupni su u ljekarnama.

Aqua Maris

Preparati na bazi morske vode iz Jadrana, bogati mineralima i oligoelementima, zauzimaju najistaknutije mjesto u našem portfelju.
Baštineći dugu tradiciju Mediterana u primjeni morske vode za zdravlje ljudi, predani smo istraživanju i razvoju preparata koji omogućavaju korištenje ljekovitosti morske vode tijekom cijele godine, kod kuće, na poslu i gdje god se nalazili.
Saznajte više o proizvodima

Meralys

Dva desetljeća iskustva u razvijanju lijekova i preparata na osnovi mora rezultirala su inovacijom koja donosi dodanu vrijednost svim korisnicima preparata za odčepljivanje nosa.
Prvi put lijek za odčepljivanje nosa otopljen je u otopini morske vode koja podržava prirodne mehanizme čišćenja nosa. Ekstenzija linije pod brendom Meralys HA obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja dodatno štiti i vlaži sluznicu nosa.
Pogledajte sve proizvode

Vizol S

Kroz višegodišnje iskustvo, JGL se specijalizirao za razvoj i proizvodnju lijekova za osjetila. Umjetne suze Vizol S ublažavaju tegobe suhog i vrlo suhog oka, iritacije, pečenja i nelagode.
Proizvodi su po mnogočemu inovativni i jedinstveni na tržištu – ne sadrže štetne konzervanse zahvaljujući filtru ugrađenom u bočicu, duže vlaže površinu oka te imaju jedinstveni aplikator za lakšu primjenu.
Detaljnije o proizvodima

Lactogyn

Visokoinovativni koncept proizvoda namijenjenih urogenitalnom zdravlju koji svakoj ženi omogućava uspostavljanje kontrole nad intimnim zdravljem.
Lactogyn znanstveno dokazano uspješno uklanja tegobe peckanja, svrbeža u intimnom području i vaginalnog iscjetka.
Pogledajte asortiman proizvoda

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.