Ključni brendovi
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL danas

Ključni brendovi

Fokus je stavljen na lijekove koji djeluju na osjetila, odnosno na razvoj i proizvodnju sterilnih očnih kapi, no unutar portfelja izdvajaju se i lijekovi koji djeluju na kardiovaskularni sustav, na krv i krvotvorne organe te probavni sustav i izmjenu tvari.

U proizvodnji se nastoji udovoljiti raznolikim zahtjevima tržišta u vezi s tehnološkim oblicima i terapijskim skupinama pa široka paleta lijekova JGL-a omogućuje liječnicima da odaberu najbolji lijek za liječenje svojeg pacijenta.

 

Također, prateći svjetske trendove i kontinuirano istražujući potrebe kupaca, razvili smo program preparata za samoliječenje koji je svojom inovativnošću i kvalitetom usmjeren na prevenciju i održanje zdravlja suvremenog čovjeka.

Popularnost samoliječenja u korelaciji je s porastom zdravstvene kulture i svjesnosti o važnosti brige o zdravlju. Samoliječenje je korisno jer omogućuje brže rješavanje manjih zdravstvenih problema za koje nije potrebna liječnička intervencija, smanjuje pritisak na zdravstvene ustanove, pomaže racionalnom korištenju sredstava u zdravstvu.

Pravilno samoliječenje pretpostavlja poznavanje vlastitog tijela i posjedovanje određenih znanja o bolesti ili simptomima koji se žele tretirati te suradnju s ljekarnikom. Portfelj bezreceptnih pripravaka obuhvaća velik broj proizvoda iz kategorija OTC lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani, kozmetike s posebnom namjenom i kozmetike.

 

Svi oni u procesima proizvodnje, registracije, kontrole kvalitete, odnosno sigurnosti za pacijenta, moraju, baš kao i lijekovi na recept, proći put koji će pacijentu garantirati djelotvornost i sigurnost u primjeni. OTC lijekovi dostupni su u ljekarnama.

Aqua Maris

Preparati na bazi morske vode iz Jadrana, bogati mineralima i oligoelementima, zauzimaju najistaknutije mjesto u našem portfelju.
Baštineći dugu tradiciju Mediterana u primjeni morske vode za zdravlje ljudi, predani smo istraživanju i razvoju preparata koji omogućavaju korištenje ljekovitosti morske vode tijekom cijele godine, kod kuće, na poslu i gdje god se nalazili.
Saznajte više o proizvodima

Meralys

Dva desetljeća iskustva u razvijanju lijekova i preparata na osnovi mora rezultirala su inovacijom koja donosi dodanu vrijednost svim korisnicima preparata za odčepljivanje nosa.
Prvi put lijek za odčepljivanje nosa otopljen je u otopini morske vode koja podržava prirodne mehanizme čišćenja nosa. Ekstenzija linije pod brendom Meralys HA obogaćena je hijaluronskom kiselinom koja dodatno štiti i vlaži sluznicu nosa.
Pogledajte sve proizvode

Vizol S

Kroz višegodišnje iskustvo, JGL se specijalizirao za razvoj i proizvodnju lijekova za osjetila. Umjetne suze Vizol S ublažavaju tegobe suhog i vrlo suhog oka, iritacije, pečenja i nelagode.
Proizvodi su po mnogočemu inovativni i jedinstveni na tržištu – ne sadrže štetne konzervanse zahvaljujući filtru ugrađenom u bočicu, duže vlaže površinu oka te imaju jedinstveni aplikator za lakšu primjenu.
Detaljnije o proizvodima

Lactogyn

Visokoinovativni koncept proizvoda namijenjenih urogenitalnom zdravlju koji svakoj ženi omogućava uspostavljanje kontrole nad intimnim zdravljem.
Lactogyn znanstveno dokazano uspješno uklanja tegobe peckanja, svrbeža u intimnom području i vaginalnog iscjetka.
Pogledajte asortiman proizvoda

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.