Adrialab
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
JGL grupa

Adrialab

Adrialab d.o.o. je tvrtka osnovana s ciljem podržavanja preustroja JGL-a, preuzimanja dijela portfelja i nastavka njegova daljnjeg razvoja.

Iza imena Adrialab stoji bogato farmaceutsko naslijeđe, ali i moderna tehnologija, iskustvo, znanost i inovacija. Tvrtka je fokusirana na rast i razvoj tradicionalnog dijela portfelja te na uvođenje novih lijekova, medicinskih proizvoda, dodataka prehrani i kozmetike proizvedenih u skladu s visokim standardima farmaceutske industrije.

Specijalizirana je za proizvodnju polučvrstih oblika i nesterilnih otopina iz područja kozmetike, dodataka prehrani i medicinskih proizvoda, sve prema strogim standardima GMP i ISO, a uz proizvodnju vlastitih proizvoda želimo postali partner za ugovornu proizvodnju drugim tvrtkama.

 

Ključne brendove, među kojima se ističu Dječja mast JGL, Holyplant, Nasine, Galenia i Dr. Bezz, Adrialab osnažuje, još više približava kupcima i time opravdava njihovo povjerenje, ali i stječe nove.

 

Više o tvrtki Adrialab i proizvodima koje nudi pročitajte na službenim web stranicama.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.