Farmis Sarajevo
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
JGL grupa

Farmis Sarajevo

Farmis d.o.o. osnovan je 2000. godine u Sarajevu. Visoki standardi poslovanja i orijentiranost prema kupcima, zaposlenicima i vlasniku izgradili su prepoznatljiv imidž Farmisa u veledrogerijskom poslovanju na području BiH i regije.

Farmis obavlja poslove zastupanja domaćih i inozemnih pravnih subjekata na teritoriju BiH koji se bave proizvodnjom ili trgovinom lijekova i medicinskih proizvoda. Također, u ime klijenata vodi komunikaciju s regulatornim tijelima u BiH i susjednim zemljama. Bavi se veleprodajom te obavlja različite posredničke aktivnosti.

 

Osim JGL-ova portfelja, Farmis u ponudi ima i proizvode različitih dobavljača i partnera iz Njemačke, Slovenije, Italije, Hrvatske, UK, Srbije i domaćih partnera.

Poslovanje je usklađeno sa sustavom upravljanja kvalitetom EN ISO 9001:2008 i zahtjevima standarda Good Distribution Practice, što kupcima i partnerima jamči sigurnost, kvalitetu i stabilnost u suradnji.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.