ZU Pablo Rijeka
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
JGL grupa

ZU Pablo Rijeka

ZU Pablo je prepoznatljiv lanac ljekarni u kojemu se djelatnici svojim stručnim radom proaktivno, fleksibilno i s puno suosjećanja trude pružiti što bolju ljekarničku skrb korisnicima. Ustanova je poznata kao referentno mjesto za zdravstvenu edukaciju, zdravstvenu prevenciju i liječenje u Republici Hrvatskoj.

U svakoj od svojih ljekarni, Zu Pablo pruža cjelovit i personaliziran pristup zdravlju te holističkim savjetodavnim pristupom pomaže u prevenciji i rješavanju zdravstvenih i životnih problema svojih krajnjih korisnika. U želji da vrhunski proizvodi i stručna usluga budu dostupni što većem broju građana i partnera, ljekarne Pabla dostupne su u većim gradovima, ali i u manjim mjestima. Više o Pablovom poslovanju pročitajte na službenim web stranicama a najbližu ljekarnu pronađite na priloženoj mapi.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.