Misija, vizija i vrijednosti
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Principi poslovanja

Misija, vizija i vrijednosti

Vizija

JGL želi postati farmaceutska tvrtka specijalizirana za razvoj i proizvodnju sterilnih proizvoda s dodanom vrijednošću u oftalmologiji i ORL-u te lider u korištenju morske vode u svrhu zdravlja.

VRIJEDNOSTI

Dijelimo informacije i resurse, komuniciramo otvoreno, neposredno, iskreno, s poštovanjem i gradimo dugoročne partnerske odnose. Konzistentni smo u izvršavanju planova i dijelimo zajedničku odgovornost i međusobno povjerenje.

Izvrsnost

Imamo jasne i visoke ciljeve i standarde kvalitete i izvedbe.

Odvažni smo i strastveni u ostvarivanju rezultata. Potičemo sebe i druge na kontinuirano učenje i razvoj, kao i na preuzimanje odgovornosti i inicijative kako bismo ostvarili dodanu vrijednost sebi i svojim partnerima.

Jednostavni smo, otvoreni i topli u komunikaciji. Ispunjavamo obećanja i doprinosimo široj zajednici potičući aktivnosti za unapređenje kvalitete života.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.