Strateški fokus
Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

JGL obitelj Novosti JGL MUZEJ FARMACIJE
Principi poslovanja

Strateški fokus

Procjenjujemo da za to najveću snagu ima linija proizvoda Aqua Maris koja se već dokazala kao izuzetno uspješan i konkurentan brend, osobito na tržištima ZND-a. Uz Aqua Maris, u našem portfelju postoji još cijeli niz brendova i proizvoda koji ima priliku za internacionalno širenje.

Bliskost s kupcima

U fokus svih svojih odluka stavljamo kupca shvaćajući da on ima širi spektar potreba i očekivanja od samog proizvoda.

JGL se kulturno, organizacijski, kompetencijski, tehnološki i procesno svakodnevno usklađuje i nadograđuje kako bi stvorio preduvjete rješavanja šireg spektra potreba kupaca personaliziranom, proaktivnom uslugom. Želimo biti partner kupcu i njegovo prvo rješenje u poslovnim izazovima.

Moramo naći pravi balans između investicija i troškova te ciljati na nešto manji, no održiv i dugoročan rast. Rast ćemo postići vlastitim razvojem i inovativnim rješenjima prvenstveno u područjima oftalmologije i ORL-a.

Tehnološka fokusiranost

Želimo iskoristiti svoje jake strane i znanja te se fokusirati na ona područja u kojima se možemo diferencirati i ostvariti konkurentsku prednost.

Tu se prvenstveno misli na razvoj i proizvodnju sterilnih farmaceutskih oblika u kojima posjedujemo ključne kompetencije. Portfelj ćemo balansirati tako da osigura fokusiranost, a da istovremeno smanji rizik od ovisnosti o samo nekoliko proizvoda na pojedinim tržištima.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi se osiguralo bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranice. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s korištenjem kolačića.

Više o zaštiti privatnosti i osobnih podataka možete pročitati ovdje

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.