Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Kontakt

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Nos Naša rješenja

Aqua Maris

Aqua Maris je linija prirodnih preparata na osnovi morske vode iz Jadrana, osmišljena za svakodnevnu uporabu, u kući i u pokretu.

Linija naših proizvoda namijenjena je specifičnim potrebama dojenčadi, djece i odraslih te donosi olakšanje kod problema s disanjem, osnažuje tjelesnu obranu protiv prehlada i gripe i pomaže u reguliranju problema sa sinusima, alergijama i rinitisom.

Budući da se proizvodi Aqua Maris unose u ljudsko tijelo, uključujući dojenčad i djecu, ključne su čistoća i blagost proizvoda, a proizvodi ne sadrže konzervanse niti aditive te se mogu koristiti neograničeno. Napredna tehnologija Bag-on-Valve štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima, a kao potisni plin rabi se dušik koji sačinjava 80 posto atmosfere i čini ove proizvode ekološki prihvatljivima.

Proizvodi

AQUA MARIS CLASSIC sprej za nos
Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana. Aqua Maris namijenjen je svakodnevnoj higijeni i ovlaživanju nosa, zdravom disanju svakoga dana i svake noći. Dostupan je u praktičnoj bočici s nježnim raspršivanjem.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS BEBE kapi za nos
Dječji je nos poseban te zahtijeva i posebnu njegu. Za najmanje nosiće preporučujemo kapi Aqua Maris kontrolirane kvalitete i dokazano pogodne za uporabu od najranije dobi. Anatomski oblikovan aplikator omogućuje sigurnu i nježnu primjenu u ležećem položaju. Svakodnevna upotreba osigurat će zdravo disanje vaše bebe.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS STRONG sprej za nos
Pročišćena morska voda iz Jadrana. S 80-ak minerala i oligoelemenata, bogata natrijem, kalcijem, cinkom, magnezijem, i jodom, morska voda iz Jadrana predstavlja prirodni lijek za začepljen nos.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS PLUS, sprej za nos
Fiziološka otopina najčišće morske vode iz Jadrana, obogaćena dodatkom d-pantenola (provitamin B5). Kombinacija prirodno ljekovitih svojstava morske vode i provitamina B5 pomaže regeneraciji sluznice nosa. Posebno se preporučuje pušačima i osobama koje se odvikavaju od pušenja, ali i u ostalim slučajevima oštećene nosne sluznice, npr. uslijed čestog apliciranja lijekova u nos.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS mast za nos
Kožu nosa nadraženu kihanjem i brisanjem njeguje Aqua Maris mast s vitaminima A i E i d-pantenolom.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS TALASO, sustav za ispiranje nosa + prirodna morska sol
Aqua Maris Talasoterapija, sustav za ispiranje nosa, pruža cjelovit talasoterapijski učinak – spoj djelovanja morske soli i ljekovitog bilja Mediterana. Preporučuje se kod kronično začepljenog nosa, upala sinusa i alergija, ali i za održavanje zdravlja i higijene nosa. Posebno se preporučuje svima koji se profesionalno ili rekreativno bave sportom.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS TALASO, prirodna morska sol
Morska sol Aqua Maris bez aditiva obogaćena je visokovrijednim esencijalnim uljima mirte i smilja koja djeluju antiseptički, protuupalno i omekšavaju sluz.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS BABY sprej za nos
Fiziološka otopina morske vode s naprednom tehnologijom Bag-on-Valve, koja štiti tekućinu od dodira s vanjskim elementima. Koristi se ako je nosić začepljen za oslobađanje prirodnim djelovanjem morske vode.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS CLEAN, sprej za nos, 50 ml
Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS CLEAN, sprej za nos, 125 ml
Fiziološka otopina morske vode namijenjena je svakodnevnoj higijeni te uklanjanju sekreta iz začepljenih nosnih šupljina.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS REFRESH, sprej za nos
Aqua Maris Refresh, sto posto prirodan sprej za nos koji osvježava, čisti i štiti sluznicu nosa, nudi spoj hidrolata lavande i smilja uz blagotvornost morske vode iz Jadrana.
Uputa o lijeku
AQUA MARIS 4Allergy, sprej za nos
Sprej za nos Aqua Maris 4Allergy na siguran i učinkovit način ublažava simptome alergijskog rinitisa i podupire proces regeneracije nosne sluznice. Sto posto prirodan proizvod, klinički dokazane učinkovitosti, bez konzervansa i prikladan za djecu i najosjetljivije pacijente! Dostupan je u praktičnoj bočici za nježno raspršivanje.
Uputa o lijeku

Jeste li zdravstveni djelatnik?

Pristupanjem stranici preuzimate odgovornost na sve poduzete radnje i dostavljene podatke. Svaka zlouporaba ove stranice podliježe odgovornosti.